Skövde HF Röd

Referat: IFK Hammarö - Skövde HF Röd

En otroligt välspelad och rolig match som både Hammarö och Skövde bjöd på.
Vi startar matchen vasst både bakåt och framåt.
Väldigt få tekniska fel och ett tätt försvar med en för dagen magisk Mattis i mål.
När ca 15 minuter gått så får vi tyvärr stopp i målproduktionen då Skövdes målvakt börjar få tag i bollarna och vi hamnar i ett halvtidsunderläge på 9-13.

Vi har en bra känsla i halvlek men vill ha ännu bättre tryck i andravåg och mer aktiva kanter då vi skärs gång på gång.
Vi startar matchen i andra med att börja plocka mål. Clara har hittils i matchen varit en gigant på planen, idag var det synd att hon inte var en maskin som kan spela med samma kavlité i 50 minuter :)
Även Lisa var riktigt grym och tryckte in 5 framåt.
Tyvärr så hamnar vi igen i en dipp efter 10-15 min och får nu en period med tekniska fel (som vi hållit oss från innan). Skövde får då några kontringar, vi lyckas hålla borta några med bra hemlöp men Skövde drar här ifrån med 7 bollar.
Mot slutet bättrar vi oss och spelar jämnt matchen ut.
En bra match från oss mot ett riktigt bra motstånd. Orkar vi hålla samma fokus hela halvlekarna som vi gör i början så skulle siffrorna se helt annorlunda ut.

Dagens hemma-äpple till Mathilda Widén i mål som gör en av sina bästa matcher någonsin!